100% schoon en gefilterd water

Alhoewel het drinkwater in Nederland van redelijke kwaliteit is zitten er toch veel stoffen in het drinkwater die niet gewenst zijn. Steeds meer blijkt uit verschillende onderzoeken dat er aan dit drinkwater nog wel wat mankeert. Uit één van de vele onderzoeken blijkt bijvoorbeeld dat de mensen steeds resistenter worden voor antibiotica. Deze antibiotica resistentie komt doordat wij dagelijks, weliswaar zéér kleine hoeveelheden, antibiotica binnenkrijgen via ons drinkwater.

Het is daarom niet verwonderlijk dat mensen die bewust gezonder willen leven steeds meer kiezen voor de aanschaf van een RO systeem.

Maar niet alleen voor schoon drinkwater worden de RO systemen van RonnTech gebruikt.

In de horeca worden reeds RO systemen toegepast van RonnTech. Bijvoorbeeld als voorfilter voor vaatwassers. Poleren van de glazen is verleden tijd, de glazen komen blinkend schoon uit de vaatwasser.

 

Wat doet een RO systeem?

In het kort, een RO systeem verwijdert 99,97 % van alle residuen uit het water. Denk hierbij aan bacteriën, medicijnresten enz. Uw drinkwater wordt werkelijk schoon !

Zo kunt u rustig genieten van uw water, koffie en thee. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van een RO systeem.

Graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor meer informatie.

Echt schoon water

  • Filtert bacteriën en medicijnresten uit het water
  • Schoner drinkwater zonder toevoegingen