Plaats uw ervaring

Wij zijn altijd benieuwd naar uw ervaring met onze producten en dienstverlening. Hieronder kunt u enkele reacties van onze klanten lezen én uw eigen reactie plaatsen!

Ervaringen van onze klanten

Review door P van Oeffelen
Superrrrr al jaren deze waterontharder Goede service Beter voor je apparaten. Drinkwater is lekkerrrrrr en badkamer Ook voor kleding je huid haar enz Erg blij ermee
Review door Berna Jocker
Ook wij zijn erg tevreden over de waterontharder. Geen kalk meer op de douchewand en in de waterkoker en je huid en haar voelt heerlijk zacht. Kortom echt een aanrader.
Review door wilma
Dit hadden we jaren eerder moeten doen! Echt een aanrader en goede service van Ron.
Review door frans uiterwijk
Wij, mijn vrouw en ik zijn heel tevreden over de waterontharder. Het glazen douchescherm wordt niet meer wit van de kalk. Je huid is niet meer schilferig en het water voelt zacht aan. Bovendien is het fijn te weten dat alle apparaten niet meer vol met kalk komen te zitten. Zeker een goede investering. Heel tevreden. Service zeer goed.
Review door Raymond
Super! zowel de waterontharder alsook de service van Ron. Het apparaat kwam bij ons in de garage dus er moest best wel wat geboord worden maar alles is echt top uitgevoerd. De waterontharder zijn we heel erg blij mee. Nergens geen kalk meer dus niets meer ontkalken en het "romige" water bij het douchen is echt een ervaring!
Review door Willem Schuurmans
Ik heb al jaren ervaring met een waterontharder. 4 jaar gebruikt meteen na de verbouwing incl. badkamer. Deze deed het toen niet meer goed en heb dat op zijn beloop gelaten. maar na een jaar zie je daar de resultaten weer van in de badkamer en de kranen. Ik kwam in contact met Ronn. Goed advies snel geregeld en geplaatst. Meteen zie je daar de resultaten nu weer van. Dit is een aanrader. W.
Review door peter Laats
Samen met Ron een goede plaats gezocht voor de ontharder waar Ron het apparaat netjes heeft geplaatst. Na 1 week merkte ik al dat mijn huid minder irriteert en minder droog aanvoelt. thee,koffie of gewoon water smaakt beter. En het fijnste is dat mijn vrouw niet meer zeurt over kalkstrepen op de douchewanden. eindelijk rust :)
Review door Jan van look
Tijdens het douchen verbruik je minder zeep en shampoo! Tevens voelt zowel ons haar en onze huid zachter aan! Wij hebben geen last meer van kalkaanslag in onze huishoudelijke apparaten zoals waterkoker, koffieapparaat of wasmachine. Dus ontkalken is niet meer nodig. Ook blijven onze kranen soepel doordat deze niet meer vastzitten door verkalking. Ook erg belangrijk het water uit de kraan smaakt beter dan voorheen. Dus een tevreden klant en raad het iedereen aan !
Review door Vincent lebbink
Super tevreden , Kon kiezen, of een duur glazenspoel apperaat, om onze glazen in t restaurant super schoon en kalkvrij schoon te maken, of via Ron een goed alternatief te nemen, een normale vaatwasser met kalkfilter! Echt een super idee, erg tevreden, zo goed dat de vaatwasser in de keuken nu ook met dit produkt geinstaleerd is! Een goedkoop alternatief, zelfde resultaat! Kan t iedereen aan bevelen, Groetjes Brasserie Vincent.
Review door Dennis Moorees
De pluspunten van de waterontharder zijn: Geen kalkresten meer aanwezig Ontkalken van het koffiezet apparaat is overbodig geworden. Behoud van kraan/douchkop/cabine. idd Top
Review door Lammy dekker
Heerlijk alles kalk vrij! Minder wasmiddel etc apparaten gaan langer mee. Ik ben er super blij mee. Lammy dekker.
Review door Ron Dielissen
Mijn waterleiding moest voor de waterontharder verplaatst worden.ook dit heeft Ronntech prima verzorgt. Het is een absolute aanrader.het water voelt echt zachter aan.
Review door De Klerk
Het grootste pluspunt van de waterontharder vind ik dat er geen kalkresten meer zijn. Het scheelt een hele hoop ontkalken!
Review door Fimin wagemans
Het wateronthardings apparaat was in no time geplaats en werkte direct goed ,Ron heeft het verschil wetenschappelijk aangetoond maar dat was eigenlijk niet nodig het verschil in hardheid was gelijk voelbaar , top !

Ervaring delen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.